Tisztelt Partnereink! Tisztelt Előadók és Érdeklődők!

A koronavírus-járvány miatt az Operatív Törzs és Magyarország Kormánya határozata alapján elrendelt veszélyhelyzet a száz főnél nagyobb beltéri rendezvények betiltását is jelenti. A rendelkezés 2020. március 11-től visszavonásig érvényes.

A kormánydöntés értelmében a 2020. április 2-3-ára meghirdetett Tegyük szerethetővé a rákellenes életmódot! nyitókonferencia elmarad, az a veszélyhelyzetből adódó tiltás feloldása után, egy későbbi időpontban kerül megrendezésre.

Konferenciánkkal, kerekasztal-beszélgetéssorozatunkkal, valamint prevenciót népszerűsítő szűrőbuszos rákszűrő programjainkkal kapcsolatos további információkért kérjük Önöket kövessék körleveleinket és weboldalainkat  http://rakelleneskonferencia.hu, http://rakellen.hu,
http://eletigenlok.hu, valamint facebook oldalunkat https://www.facebook.com/rakellen.alapitvany/   !

A nagy érdeklődésre számot tartó, jubileumi évet nyitó konferenciánk változatlan programmal, változatlan feltételekkel kerül megrendezésre!
Amint bővebb információ áll rendelkezésünkre a tiltás feloldásáról, megkezdjük az egyeztetéseket előadóinkkal az új időpontról.

A 2020/1 tavaszi Életigenlők magazin megjelenése változatlanul április közepére várható.

Tisztelt Előadó Partnereink!
Mivel a konferencia tartalmi szervezése változatlanul és folyamatosan zajlik ezúton is kérjük Önöket, aki még nem tette meg, szíveskedjen a konferencia weboldalára, valamint a magazinba is bekerülő plenáris előadások rövid kivonatát, valamint egy fotót részünkre elküldeni, legkésőbb március 31-ig. Köszönjük!

Az átmenetileg megváltozott helyzetben kiemelten számítunk minden partnerünk rendezvényeinket érintő együttműködésére és az érdeklődők kitüntető figyelmére!

A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány kuratóriuma nevében:

Vajda Márta
igazgató